fbpx

Troba el teu Agent immobiliari a Barcelona

Abans de confiar, en un agent immobiliari, cal conèixer

Et pots guiar pels comentaris d’altres persones, i llegir les ressenyes que els clients han escrit. Passar per davant de l’oficina, a veure què pinta té. Sigui quina sigui la teva forma de procedir, és la teva, i et funciona fins a cert punt. Però si després de la cerca per l’agent immobiliari perfecte, encara no has trobat aquell que et causa seguretat, no desisteixis. Segueix buscant.

No aspirem a treballar amb tots els clients … Però si sents curiositat i vols conèixer-nos una mica millor et diré que la nostra forma de procedir i el nostre mètode de treball es basa en el coneixement.

Àliga Real Estate

Des que Carlos Arnal, va fundar Àliga Real Estate al 2002, hi ha hagut molts canvis. Proves i errors. I des de fa uns anys, l’equip que formem Àliga Real Estate som Carlos Arnal, Ana Arnal i Jose Carracedo.

Carles Arnal, com CEO i agent immobiliari amb més de 21 anys d’experiència. S’ha desenvolupat en l’àmbit de l’assessorament comercial i legal.

Jose Carracedo, agent immobiliari amb més de 10 anys d’experiència. S’ha desenvolupat en l’àmbit de l’assessorament comercial.

Ana Arnal, amb més de 12 anys d’experiència, s’ha desenvolupat en l’àmbit del màrqueting immobiliari i el departament administratiu.

Cada un de nosaltres estem especialitzats en un departament per, d’aquesta manera, adquirir el coneixement necessari que ens permet desenvolupar la nostra professió. Amb tots aquests anys de preparació les hem vist de tots els colors. Hem treballat amb clients amb els quals ha estat fàcil entendre’ns per afinitat. I amb uns altres que la comunicació ha portat una mica més de treball. Però amb tots ells hem aconseguit un bon nivell de satisfacció. Sempre hem demostrat els anys d’experiència que ens avalen.

Formació d’un agent immobiliari

La formació és un altre apartat clau per a l’agent immobiliari. Tot agent immobiliari ha de tenir formació especialitzada en el sector immobiliari, i en Àliga Real Estate som molt conscients.

Carles Arnal , en la seva faceta d’agent immobiliari s’ha format durant tots aquests anys, adquirint els coneixements en CRS (Council of Residential Specialist) i ABR (Accredited Buyer ‘s Representative). Com a fundador i CEO de Àliga Real Estate, té el número AICAT 2489, API Col·legis i Associaciò d’Agents Immobiliaris A10083 i la National Association of Realtors (NAR) 61234288.

Jose Carracedo , com a agent immobiliari de Àliga Real Estate, té formació CRS (Council of Residential Specialist), ABR (Accredited Buyer ‘s Representative), així com diferents cursos relacionats amb el sector immobiliari.

Ana Arnal , en la seva faceta de desenvolupament en el màrqueting immobiliari, està en contínua formació. Al tractar-se d’un departament que canvia, gairebé diàriament, amb la implementació de noves tecnologies i estratègies.

Tot el nostre coneixement i la nostra formació es veuen reflectits en el nostre treball. Pots conèixer una mica més sobre els nostres serveis en els apartats Serveis al Venedor i Serveis al comprador.

Coneix a l’equip de Àliga Real Estate

Si tot això us sembla bé, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Un dels nostres assessors us pot explicar amb més detall com treballem.

Compare listings

Compare

Recibe información actualizada sobre impuestos, documentación,  consejos inmobiliarios y mucho más…

Suscríbete a nuestra Newsletter