fbpx

La Guia del Venedor

La Guia del Venedor

Des d’Àliga Real Estate estem tan segurs de la utilitat del nostre treball que no ens espanta regalar-te el que més necessites. Això és la informació necessària per a la venda del teu habitatge a Barcelona. Descarrega’t, la nostra Guia del Venedor, i descobreix-ho.

  He llegit i accepto la política de privacitat
     

  No t’anem a explicar quins són els nostres serveis i com treballem. Ja que per tenir aquesta informació pots visitar la nostra pàgina de Serveis al Venedor.

  A la nostra Guia del Venedor t’expliquem el que cal saber per vendre el teu habitatge a Barcelona. Però has de tenir en compte que el que et regalem són pinzellades de tot el nostre coneixement. El qual hem adquirit al llarg dels 20 anys que portem treballant al sector immobiliari. Com diem a la nostra Guia: “No ens és possible detallar cada apartat, perquè en lloc d’una guia hauríem d’escriure un llibre, que a més estaria en continu canvi …”

  El que t’oferim són les bases perquè tinguis el coneixement necessari dels passos que s’han de seguir en la venda d’un habitatge a Barcelona.

  Les Quatre Claus
  del procés de venda d’un habitatge

  Preu de venda
  com saber si és el correcte

  Despeses i impostos
  què has de pagar quan vens un habitatge

  Prepara l’habitatge per a la venda
  Què és important per a la promoció i les visites?

  Documentació
  imprescindible tenir-la per a la venda d’un habitatge

  La Guia del Venedor

  A més, d’aquests apartats et regalem molta més informació, realment útil, que és imprescindible conèixer per vendre el teu habitatge a Barcelona.

  Només investigant trobaràs allò que necessites saber.

  Compare listings

  Compare