fbpx

Serveis al Comprador Troba el teu habitatge amb Àliga Real Estate

Ha arribat el moment de trobar habitatge i et preguntes ¿i ara què?

Per on començo? Què és important? Sigui o no sigui la primera vegada que vols trobar el teu habitatge pot resultar estressant.

Hi ha molts aspectes per tenir en compte quan vols trobar l’habitatge perfecta per a tu. I un dels més importants és saber quins són els passos clau en la recerca.

Com t’ajuda Àliga Real Estate a trobar el teu habitatge?

busqueda para encontrar tu vivienda

La recerca per trobar el teu habitatge

Cercar habitatge és més que posar-se davant de l’ordinador o telèfon intel·ligent, a veure què hi ha a internet. Això és necessari, naturalment, però hi ha habitatges que no arriben a publicar-se, o en una setmana desapareixen d’internet.

Per què passa això?

A Àliga Real Estate disposem d’un llistat de compradors que, com tu, estan a l’espera de trobar el seu habitatge. Sabem quines expectatives tenen i quines són les seves necessitats. Pel que, abans de fer la promoció a internet, seran dels primers a visitar-la.

Passos a seguir quan trobes el teu habitatge

De vegades la recerca és ràpida i de vegades no ho és, depèn de lo realista que sigui. Triguis més o menys el podries perdre si no has seguit els passos correctes.

Documentació

Ja has trobat el teu habitatge i el procés continua. Que tinguis tots els teus documents en ordre és molt important. I igual d’important és que tota la documentació relacionada amb l’habitatge estigui en regla. D’això també ens encarreguem nosaltres. Revisem tota la documentació per verificar que està bé. I així puguis signar el contracte d’arres amb tota tranquil·litat. Amb tot aquest treball previ el dia de la signatura davant notari serà relaxada i no hi haurà sobresalts.

Troba el teu habitatge

Emplenant aquest formulari de contacte donarem els primers passos per trobar el teu habitatge. Deixa’ns saber quines són les teves expectatives i t’ajudarem en tot el procés.

Compare listings

Compare

Recibe información actualizada sobre impuestos, documentación,  consejos inmobiliarios y mucho más…

Suscríbete a nuestra Newsletter