fbpx

Com afrontar la venda del teu immoble amb Àliga Real Estate

És possible vendre un immoble en 60 dies i a un preu adequat? Sí, ho és. Però per aconseguir-ho has de seguir un procés de venda molt ben definit. La venda d’un immoble comprèn una sèrie d’accions que cal organitzar adequadament. Si la teva intenció és publicar únicament a portals immobiliaris i esperar que arribi el teu comprador, tens molt poques probabilitats de que et doni resultat. Tret que ho venguis per sota de preu de mercat. És clar!

A Àliga Real Estate hem desenvolupat un procés definit per 4 accions per a la venda d’un immoble: Anàlisi inicial. Preparació estratègica. Difusió. I Venda.

A continuació, us expliquem el nostre procés i accions de venda. Amb nosaltres afrontaràs la venda del teu immoble amb total seguretat i tranquil·litat.

Anàlisi inicial per a la venda del teu immoble

La primera acció del procés de venda ve determinada pel coneixement. Tant del mercat i la seva fluctuació, com sobre les variables que diferencien els preus dels habitatges. De la mateixa manera, és imprescindible conèixer la legislació vigent.

Per això per realitzar un complet anàlisi inicial per a la venda del teu immoble combinem les següents 4 accions de venda:

Estudi de mercat
Anàlisi comparativa de mercat

On analitzem com està actuant i la tendència del mercat, així com el preu mitjà de la zona. I a l'ACM analitzem l'entorn, l'oferta i la demanda per habitatge. A més de les característiques de la zona, els habitatges semblants que s'han venut, etc.
Sempre des d'una perspectiva professional i recolzant-nos a les noves tecnologies, així com al nostre coneixement de la zona.

Due Diligence

És una auditoria a la compravenda realitzada a mida per a cada immoble. Estudiem tota la documentació relacionada amb l´immoble. Des dels aspectes legals relacionats amb notes simples, cadastre, estatuts, etc. Fins a aspectes urbanístics, de desenvolupament i fiscals.

Urbanisme

Analitzem els canvis urbanístics que puguin afectar l'edifici on està ubicat l'habitatge. Així com, les infraestructures i equipaments que es puguin desenvolupar a la zona. Les edificacions urbanístiques que hi ha o hi haurà a l’entorn de l’habitatge. A més de possibles afectacions, pot fer variar el preu de venda.

Valoració de l’habitatge

Aquest és un informe on s'estableix el preu de venda basant-nos en les característiques de l'habitatge, l'edifici i les possibles depreciacions. Així com les instal·lacions i els serveis de l'entorn, amb la qualificació d'infraestructures disponibles i equipaments.

Preparació estratègica per a la venda del teu immoble

La segona acció del procés de venda és la preparació estratègica de l’habitatge.

Des d’Àliga Real Estate entenem que cada habitatge és únic. Per aquest motiu fem un estudi individualitzat de cadascun. D’aquesta manera trobem què cal potenciar i què cal solucionar.

Assessorament sobre l’estat de l’habitatge

Sota aquesta premissa fem un assessorament sobre l’estat de l’habitatge. En el què t’aconsellem sobre els aspectes que més valoraran les persones que visitin el teu habitatge, i quins s’haurien de millorar per crear més interès.

Seguint els nostres consells evitarem alguns dels arguments que faria servir el comprador per rebaixar el preu de venda. Aconseguirem més sol·licituds d’informació que les traduirem en visites efectives. Tot per aconseguir que la venda del teu immoble sigui el més ràpid i al millor preu possible.

Màrqueting online i offline

La següent acció dins de la preparació estratègica per a la venda del teu immoble és el màrqueting, tant online com offline.

Especialment rellevant dins del màrqueting són els 4 punts clau que veiem a continuació:

venta inmueble
Fotografia professional

Fotografia professional

Mostrar la millor faceta per a la venda del teu immoble, i així ensenyar-ne tot el potencial, és la base de tota promoció immobiliària. A Àliga Real Estate comptem amb el talent de fotògrafs professionals, amb els que planifiquem la sessió fotogràfica, abans d'anar a l’habitatge.

Vídeo de l'habitatge

Video de l'habitatge

Juntament amb el Tour Virtual 360 va el vídeo de l’habitatge. En aquest cas, el vídeo mostra al comprador el recorregut de l'habitatge. A més de ser un complement al Tour Virtual, amb el vídeo pots fer un altre tipus de promoció. I així arribar a més compradors.

Tour Virtual 360

Tour Virtual 360

És una realitat que el màrqueting digital és la fórmula per arribar a un gran nombre de públic, més específic. I què millor que veure la realitat de l’habitatge abans de desplaçar-te, pensant com a comprador. I per a tu, què millor que estalviar temps en visites innecessàries.

Copywriting

Copywriting

Encara que no sàpigues què és el copywriting, sí que ho has experimentat en el teu dia a dia. Has llegit una frase o text que t'ha fet pensar i t'ha tret un somriure… això és copywriting, escriure per fer sentir l'emoció. Experimentar la sensació de viure a la teva futura casa, amb els teus somnis complerts.

Difusió per a la venda del teu immoble

És molt important haver fet meticulosament els passos previs abans d’iniciar la tercera acció del procés de venda. La difusió és la posada en marxa on mostrem l’habitatge amb el màxim potencial. Per això el nostre equip creatiu està en constant recerca. I així trobar les millors maneres de presentar el teu habitatge per tots els canals de difusió possibles.

A continuació, veurem quines 3 accions de venda utilitzem en aquesta part del procés de venda:

Promoció de l’habitatge a la nostra base de dades

La nostra base de dades de compradors es compon de persones que han visitat altres habitatges amb nosaltres. Sabem què està buscant, si necessita finançament… i el més important, si és comprador real.

Però a la nostra base de dades també hi ha persones que ens coneixen a través de la nostra pàgina web o per les ressenyes dels nostres clients. O també perquè entren a la nostra oficina a peu de carrer, en veure el nostre aparador.

Aquestes persones ens pregunten per habitatges amb característiques específiques. De fet, alguna vegada ens han dit que de tanta opció que veuen als portals immobiliaris es perden i se senten sobrepassats.

Promoció de l’habitatge als nostres col·laboradors

Com nosaltres, els nostres col·laboradors tenen clients que confien i volen treballar amb ells.

Amb aquest sistema us ajudem a ampliar les possibilitats de venda. La nostra xarxa de col·laboradors pot afavorir una venda més ràpida.

Nosaltres som els teus interlocutors, ens encarreguem de totes les negociacions mirant sempre pels teus interessos.

Publicitat online i offline

La publicació a portals nacionals i internacionals continua sent una de les accions més importants per a la venda del teu immoble.

Per aquest motiu ens enforteix comptar amb un gran equip que parla català, castellà, anglès i portuguès.

I perquè el teu immoble ressalti més utilitzem destacats i ressaltats als principals portals immobiliaris. A més, la nostra pàgina web està optimitzada tant a nivell nacional com a internacional.

Realitzem accions de venda online i offline com el dossier i presentació de l’habitatge. Conjuntament amb altres accions, com la foto del nostre aparador a peu de carrer, pel qual passa molta gent caminant cada dia.

Venda del teu immoble

Finalment arribem a la 4 acció del procés de venda, i aquesta és la venda del teu immoble.

Com que aquest apartat té diferents conceptes ho hem dividit en 2 etapes. La primera, prèvia a trobar el comprador del teu habitatge, on realitzem el control de visites, els informes de venda i la negociació. I la segona etapa, quan trobem el comprador del teu habitatge. En el que arribem a la redacció de contractes, la signatura digital i notaria.

A continuació, us expliquem cadascuna:

CONTROL DE VISITES

Realitzem entrevistes amb les persones que han mostrat interès pel teu habitatge. A la qual ens assegurem que la coneguin abans de visitar-la. Per això utilitzem totes les eines que hem desenvolupat prèviament a les accions de màrqueting.

A més, totes les persones que van a l’habitatge ens signen un full de visita. D'aquesta manera, no entraran desconeguts.

INFORME DE VENDA

Estem en contacte continu perquè sapigueu quina és l'evolució del procés de venda. En aquest informe detallem a quin moment ens trobem, les accions de venda que s'han realitzat i el resultat que estan donant. Així mateix, us informem del nombre de contactes que rebem i quants es transformen en visites. I també la resposta que ens donen. A més, mantenim contacte telefònic perquè estigueu informats.

NEGOCIACIÓ

Tant si t'agrada negociar com si no t'agrada, sempre és més complicat quan ets part implicada. Per això nosaltres negociem en nom teu. Però, per descomptat, l'última paraula sempre serà teva.

De la mateixa manera, al comprador d'un habitatge li resulta més fàcil comunicar-se amb un professional que li pot assessorar.

REDACCIÓ DE CONTRACTES

Abans de l'escriptura pública davant de notari hi ha una sèrie de contractes que s'hauran de signar, per a tranquil·litat de totes les parts implicades. Però és imprescindible que aquests contractes estiguin subjectes a les normatives vigents. És imprescindible estar molt pendent perquè poden canviar en qualsevol moment. Un contracte mal redactat et pot costar molts diners.

Els diferents contractes que es donen en el procés abans d'arribar a notaria són l'oferta i l'acceptació d'oferta. Així com el contracte d’arres i possibles annexos que puguin sorgir.

SIGNATURA DIGITAL

A Àliga Real Estate portem anys utilitzant la signatura digital biomètrica. Utilitzem un programa informàtic especialitzat amb totes les garanties legals.

La signatura digital és realment útil quan una de les parts no hi és a Barcelona, ja sigui per viatge o perquè la seva residència habitual estigui fora de la ciutat.

En conclusió, ens ofereix facilitat, rapidesa i eficàcia a les firmes a distància.

NOTARIA

Ens encarreguem que tota la documentació necessària estigui preparada per a la signatura de l'escriptura davant de notari.

Amb anterioritat al dia de signatura, ens encarreguem de lliurar a l'oficial de notaria tota la documentació necessària.

Portem una còpia de tota la documentació a notaria i us recordem, a totes les parts, la documentació original que heu de portar.

Descarrega’t de manera completament gratuïta el nostre PDF Cas d’Èxit

  He llegit i accepto la política de privacitat
     

  Descarrega't, la nostra
  Guia del Venedor

  Des d’Àliga Real Estate estem tan segurs de la utilitat del nostre treball que no ens espanta regalar-te el que més necessites. Això és la informació necessària per a la venda del teu habitatge a Barcelona. Descarrega’t, la nostra Guia del Venedor, i descobreix-ho.

  Compare listings

  Compare

  Recibe información actualizada sobre impuestos, documentación,  consejos inmobiliarios y mucho más…

  Suscríbete a nuestra Newsletter